Quorion QTouch15, touch kassasystem

Quorion QTouch15, touch kassasystem med 15" display

Q-TOUCH15  er en touchkasse med et program som skreddersyr kassa for enhver kundes behov. Dette er en modell som kan settes opp til alle typer forretninger og den er spesielt egnet for kafeteria, bar og restaurant.

På siden er det en lås som magnetisk registrerer alt av salg og korreksjoner pr. ekspeditør. Journalrullen er elektronisk og husker på ca. 12 000 innslag. Når den er full kan den med et tastetrykk sendes over til en USB minnebrikke.

Q-TOUCH15 kan også  settes opp i et nettverk hvor alle maskiner kan dele printere. Den har nettverksport, noe som vil gjøre kommunikasjon mellom PC og kasse mer fleksibelt. QProg muliggjør bakromsløsning.4 stk. RS232 porter er standard for tilkoling mot PC, bank, skannere og printere. 2 porter for kassaskuffer.  Kundedisplay er integrert på baksiden av kassa.

En touch-kasse gjør betjeningen enkel og hurtig. Brukerne finner lett ut av systemet. Vi hjelper deg med å bygge opp skjermbildet etter dine ønsker og behov. Du kan f.eks. se hele restauranten med bordplassering. Trykk "ditt" bord og start registreringen ved enkelt å bla gjennom menyen. Bytt skjermbilde for å finne tilbehør osv. Du slipper å huske PLU-nummer. Dette gjør det enkelt for nye brukere. Meget enkle funksjoner for å splitte eller slå sammen bord.

18.900,-

Quorion QTouch10 / II, touch kassasystem

Quorion QTouch 10 tilbyr en "alt-i-ett" løsning. Meget godt egnet til små serveringssteder og lignende.

Denne touchbaserte modellen leveres standard med innebygd printer og kundedisplay. Man sparer plass og slipper unødvendige kabler mellom kasse og ekstern printer.

Modellen leveres standard med Qprog programvare, med de samme mulighetene som QTouch II. Du kan programmere kassa fra en PC og du kan laste ut rapportene til din PC. Modellen er klar for integrasjon mot betalingsterminal.

15.500,-

quorion

Quorion QTouch 8, touch kassasystem

Den nye QTouch 8 POS er et ideelt system for mindre virksomheter .Brukervennlig, liten, alt-i-ett POS system med alle enheter innebygd. Maksimer avkastningen med alt ut av en boks - touch screen teknologi, skriver, kundedisplay, POS programvare og grensesnitt for å integrere betalingsterminal.

Kassasystemet har egen programvare som er inkl. Ingen månedlige eller årlige avgifter.

POS programvaren tilpasses alle bransjer som for eksempel detaljhandel, food service, bakerier osv.

En rask intuitive berøringsskjermen henter opp varegrupper og  transaksjoner.  Kassa har en  rask termisk skriver med Easy-Load, automatisk kutter. 

12.900,-

NorPos butikkdatasystem, Programvare PC Skuff Printer Skanner

Komplett Butikkdatasystem, NorPos programvare, PC kasse, kassaskuff, kvitteringsskriver og Skanner.

DET INTERNETTBASERTE KASSESYSTEMET:

NorPos Webkasse kombinerer all nødvendig kassefunksjonalitet med fortreffeligheten til et web-basert system! Kombinasjonen gir et system som er meget enkelt i bruk og ekstremt fleksibelt. Systemet har lave anskaffelses- og driftskostnader og svært god support.

18.400,-